2022 Греење, вентилација, ладење и изложба (SHK) во Есен, Германија

2022-09-13

Греење, вентилација, ладење и изложба во Есен 2022 SHK, Германија, време на изложба: 6 септември до 9 септември 2022 година, место на изложба: Изложбен центар во Есен, Германија, организатор: Изложбен центар Есен, ООД, циклус на одржување: еднаш на секои два години, се очекува изложбената површина да достигне 25000 квадратни метри, бројот на посетители да достигне 16147, а бројот на изложувачи и брендови да достигне 600.

Нашата компанија NINGBO JUGE организираше лице да присуствува на оваа изложба, откривме дека изложбата SHK главно прикажува: Бања и кујна, технологија за инсталација, климатизација и вентилација на згради, ладење и климатизација, зграда и енергетска технологија.

Го покажавме нашето поинаквоотвор за воздухрешетка/дифузнапреку онлајн изложба. Многу европски клиенти имаат интересни наши производи и разменуваат визит-картички со нас. Ние, исто така, испративме многу понуди до различни клиенти и веќе имаме клиент Преговара за нарачка за примерок.

Се надевам дека епидемијата ќе заврши наскоро. Ќе земеме вистински примероци на изложбата, така што клиентот може да го провери квалитетот на нашиот производ веднаш на изложбата.

NINGBO JUGE многу добредојде да ни испратите барање ако имате интересни за нашитеотвор за воздухскара/дифузер.


2022 Heating, ventilation, refrigeration and Exhibition (SHK) in Essen, Germany


  • Whatsapp
  • Email
  • QR
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy